kr. 1.985,00 inkl. moms
Den Kinesiske kokkekniv er lidt højere end den japanske Nakiri knivtype og ligner en kødøkse. De må dog ikke bruges til at hugge eller flække med. De er tvært imod lavet til snitte og hakke med. “Na” betyder “blade” og “kiri” refererer til at skære. Den høje ryg gør det lettere at håndtere selv store bundter af krydderurter når de skal snittes fint.
Længde: 18 cm
1 på lager
Den traditionelle kinesiske kokkekniv er lidt højere end den japanske Nakiri knivtype og ligner en kødøkse. De må dog ikke bruges til at hugge eller flække med. De er tvært imod lavet til snitte og hakke med. “Na” betyder “blade” og “kiri” refererer til at skære. Den høje ryg gør det lettere at håndtere selv store bundter af krydderurter når de skal snittes fint.
Denne kniv bruges primært til at tilberede grøntsager. Det er en fantastisk kniv at have der hjemme i sit køkken hvis man elsker supper, salater og grøntsager. Er livretten coleslaw eller snitter man tit store mængder er grøntsager, så er denne kniv lige noget for dig. Den bliver hurtigt din foretrukne grøntsagskniv.
Med Yaxell’s kineiskse kokkekniv i køkkenet, har du rig mulighed for at træne dine færdigheder i sengiri og katsuramuki.
Lige som Nakiri knivtypen, er denne kniv både til højre og venstrehåndede.
RAN serien består af 69 lags stål. Knivene har en kerne af det unikke japanske VG10 knivstål og omsluttes på hver side af 34 lag af skiftende hårdt og blødt rustfri stål.
Yaxell flerlags-knive er kendetegnet ved det karakteristiske Damaskus-mønster, som er symbolet på en historisk smedetradition!