Daruma – sort

DKK 59,00 inkl. moms

Håndlavet japansk Daruma – sort

Yderst populær lykkebringer. Du ønsker og maler dens øjne – se beskrivelse nedenfor, hvordan du skal gøre!

Størrelse: 4,5 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 122-00-02 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Daruma – sort

Daruma er en populær lykkebringer i Japan. Den bliver ofte solgt i buddhistiske templer. På darumafigurerne står de japanske skrifttegn for held eller succes.

Daruma figuren forestiller den buddhistiske munk og zen-patriark Bodhidharma. Fremstillingen af figuren uden arme og ben går tilbage til, at munken angiveligt sad ni år i meditation foran en klippevæg for at opnå oplysning. Da man ikke behøver arme og ben, når man mediterer, mangler de også på lykkebringeren.
Ifølge sagnet skulle han engang være faldet i søvn, mens han mediterede. Da han vågnede op, ærgrede han sig så meget over denne mangel på disciplin, at han skar øjenlågene af – deraf de store øjne.

Daruma er en hjælper ved opfyldelse af ønsker og mål. Først farvelægger man et øje på lykkebringeren, og så stiller man den et sted, hvor man så vidt muligt kommer forbi hver dag. Går ønsket i opfyldelse eller målet nået, skal man farvelægge det andet øje. Derefter kan figuren brændes i et tempel! Hvis ikke du vælger den udgave, så lader du den i stedet stå fremme. Den symboliserer dermed de ønsker og mål, som du har og sætter dig i livet.

Daruma Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daruma – sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You don't have permission to register